1. Mikä on myynti tuotteittain -raportti

2. Raportin muodostaminen

Mikä on myynti tuotteittain -raportti

Myynti tuotteittain -raportin avulla voit seurata tuotekohtaista myyntiä valitsemaltasi aikaväliltä. Tämä raportti antaa selkeämmän kuvan siitä, minkälaiset tuotteet ovat menneet kaupaksi ja mitkä eivät. Sen tietäminen auttaa sinua kehittämään liiketoimintaa kannattavammaksi.

Raportin muodostaminen

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse Myynti tuotteittain -raportti.

4. Valitse raportin tyyppi (html / csv).

5. Valitse alkaen- ja loppuen päivät, joiden välisen myynnin raportti huomioi.

6. Valitse tilauksen tila sekä muut haluamasi rajoitukset, kuten tuoteryhmä tai valmistaja. Rajaukset rajaavat raportin koskemaan vain niitä tuotteita ja tilauksia, jotka on valittuna.

7. Klikkaa Muodosta raportti.

Kun raportti on muodostunut, saat siitä ilmoituksen. Sen jälkeen sivulle tulee alemmas näkyville raportti, jonka voit ladata klikkaamalla Lataa-painiketta.