1. Tietoa inventointilistasta

2. Inventointilistan muodostaminen

Tietoa inventointilistasta

Voit tulostaa inventointilistan Raportit-osiosta inventaarion avuksi. Listaan voit merkitä inventoimasi saldot tuotteista ja siitä syöttää ne myöhemmin järjestelmään, kun teet inventaariota. Inventointilistassa on myös tuotteiden viivakoodit, jos olet syöttänyt tuotteiden perustietoihin gtin-koodit.

Inventointilistan muodostaminen

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse Inventointilista.

4. Valitse raportin tyyppi (html / csv).

5. Valitse Varasto, josta lista muodostetaan.

6. Valitse, milloin tuote on viimeksi inventoitu. Listalle tulostuu vain ne tuotteet, jotka on inventoitu ennen valitsemaasi ajankohtaa.

7. Valitse muut rajoitukset valikoista (tuoteryhmä, valmistaja, toimittaja), jos haluat rajata listan koskemaan vain tiettyjä tuotteita.

8. Valitse tuotteiden järjestys listalla ja järjestyksen suunta.

9. Klikkaa Muodosta raportti.

Kun raportti on muodostunut, saat siitä ilmoituksen. Sen jälkeen sivulla näkyy raportti vähän alempana ja voit ladata sen klikkaamalla Lataa-painiketta.