Yrityksen kirjanpidon sekä arvonlisäverotuksen kannalta on hyvä tietää, kuinka paljon myydyistä lahjakorteista on jäänyt käyttämättä. Avoimien lahjakorttien saldo -raportin kautta saat tietoa lahjakorttien avoimista saldoista.

Raportin muodostaminen

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse Avoimien lahjakorttien saldo -raportti.

4. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

5. Valitse loppuen-päiväys. Raportille tulostuu saldot valitulta päivältä.

6. Valitse, huomioidaanko vain erääntyneet lahjakortit. Useimmiten on tarpeen huomioida vain erääntyneet, koska erääntymättömiä saatetaan edelleen käyttää.

7. Klikkaa Muodosta raportti.

Kun raportti on muodostunut, saat siitä ilmoituksen. Sen jälkeen raportti näkyy alempana sivulla ja voit sen ladata klikkaamalla Lataa-painiketta.