1. Mikä on konversioraportti

2. Raportin muodostaminen

Mikä on konversioraportti

Konversioraportilla voit nähdä, kuinka monta prosenttia verkkokaupan kävijöistä vahvistaa tilauksen loppuun saakka. Raportista ilmenee myös tilausten keskisumma ja se kuinka monta prosenttia aloitetuista ostoskoreista jää kesken.

Raportin muodostaminen

Huomaa: Konversioraportti on käytettävissä vain, jos tilaukseesi sisältyy Laaja raportointi -ominaisuus. Voit tilata sen Raportit-osiossa.

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse Konversio-raportti.

4. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

5. Aseta aikaväli, jonka sisällä olevat tilaukset huomioidaan raportissa.

6. Valitse tilauksen tila, jos haluat rajata raportin huomioimaan vain tietyssä tilassa olevat tilaukset.

7. Klikkaa Muodosta raportti.

Seuraavaksi järjestelmä muodostaa raportin. Saat ilmoituksen, kun raportti on valmis. Sen jälkeen raportti näkyy sivulla alempana ja voit ladata sen klikkaamalla Lataa-painiketta.