1. Mikä on muokattava myyntiraportti

2. Raportin muodostaminen

3. Raportin rajoitukset

4. Raportin erittelyt

Mikä on muokattava myyntiraportti

Muokattavalla myyntiraportilla voit saada monipuolisemmin tietoa kaupan myynnistä. Voit lisätä raportille erittelyjä esimerkiksi tuoteryhmäkohtaisesta myynnistä sekä rajata raporttia huomioimaan esim vain tietyn asiakasryhmän tilaukset.

Raportin muodostaminen

Huomaa: Muokattavan myyntiraportin käyttäminen edellyttää, että Finqu-tilillä on käytössä Laajat raportit -ominaisuus. Voit tilata sen Raportit-osiossa.

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse pudotusvalikosta Muokattava myyntiraportti.

4. Valitse raportin tyyppi (html/csv).

5. Aseta alkaen- ja loppuen päivä.

6. Valitse Rajoitukset ja Erittelyt (tietoa alempana).

7. Klikkaa Muodosta raportti -painiketta.

8. Kun raportti on muodostunut, raportti ilmestyy sivulle ladattavaksi.

9. Lataa raportti omalle koneellesi klikkaamalla Lataa-painiketta raportin kohdalta.

Raportin rajoitukset

Kun muodostat muokattavaa myyntiraporttia, voit valita siihen useita rajoituksia. Voit rajata raportille esimerkiksi vain tietyssä tilassa olevat tilaukset mukaan tai tilaukset, joissa on tietyn tuoteryhmän tuotteita.

Raportin erittelyt

Rajoitusvalikkojen alta löydät valintaruutuja, joista voit valita, miten tiedot eritellään raportille. Voit eritellä myynnit esimerkiksi asiakasryhmittäin tai tuoteryhmittäin.

Kohta Päiväerittely tapahtumaerittelyn sijaan tarkoittaa sitä, että raportille listautuu myynnit päivittäin. Jos ei valitse sitä, raportti listaa kaikki myynnit.

Sisällytä myös tilauksiin tehdyt palautukset rajausten ulkopuolelta -valinnalla voit sisällyttää raporttiin kaikki palautukset, jotka liittyvät raportin myynteihin vaikka ne eivät olisi valitsemasi aikavälin sisällä. Ilman tätä valintaa ne rajataan pois raportin tiedoista.