Näin muodostat myyntiraportin

1. Klikkaa vasemman valikon yläreunasta Tili-linkkiä.

2. Valitse vasemmalta Raportit-kohta.

3. Valitse pudotusvalikosta Myyntiraportti.

4. Valitse raportin tyyppi (html / csv).

5. Aseta Alkaen- ja Loppuen päivämäärät (raportti ottaa huomioon tilaukset valitulta aikaväliltä).

6. Valitse halutessasi tilauksen tila (huomioi vain ne tilaukset, jotka ovat valitussa tilassa).

7. Klikkaa Muodosta raportti.

Kun raportti on muodostunut, siitä tulee ilmoitus ja sen jälkeen voit ladata raportin omalle tietokoneellesi klikkaamalla Lataa-painiketta raportin kohdalta.

Muokattava myyntiraportti

Jos käytössäsi on Laajat raportit -ominaisuus, voit muodostaa halutessasi myös Muokattavan myyntiraportin. Se on monipuolisempi raportti, jota voit tarvittaessa rajata esimerkiksi tuoteryhmän perusteella.