1. Tulosteiden hallinta

2. Tulosteen esikatselu

3. Tulosteen kopiointi / oman tulosteen luominen

Tulosteiden hallinta

Voit hallita myyntikanavasi tulosteita kohdasta Asetukset > Tulosteet ja viestit > Tulosteet.

Vakiona Finqussa on saatavilla seuraavat tulosteet:

• Kuitti

• Lasku

• Pakkauslista

• Toimituksen pakkauslista (jossa vain tietyn toimituksen sisältämät tuotteet)

• Hyvityslasku (jonka voi tulostaa palautusta käsiteltäessä)

• Palautuslomake

Tulosteen esikatselu

Jokaisen tulosteen kohdalla on Esikatsele-toiminto, jolla voi nähdä, miltä kyseinen tuloste näyttää.

Huomaa: Esikatseltava lomake on vain yleinen malli. Jos haluat nähdä miltä tuloste näyttää omassa kaupassasi tai tietyssä tilauksessa, voit luoda hallinnan kautta uuden tilauksen ja kokeilla tulosteen tulostamista tilauksesta.

Tulosteen kopiointi / oman tulosteen luominen

Huom: Omien tulosteiden luominen onnistuu vain silloin, jos pakettiisi sisältyy Brändäys-ominaisuus. Brändäyksen saa käyttöön päivittämällä paketin Boost-versioon ja tilaamalla Brändäys-ominaisuuden Tilaus-osiossa.

Voit luoda oman tulosteen kahdella eri tavalla:

• Klikkaa Kopioi-painiketta tulosteen kohdalta. Se luo kopion kyseisestä tulosteesta ja pääset sitä suoraan muokkaamaan.

• Klikkaa Lisää tuloste -painiketta. Sen jälkeen kirjoita nimi uudelle tulosteella ja valitse pohja. Klikkaa Vahvista-painiketta, minkä jälkeen pääset muokkaamaan tulostetta.

Oman tulosteen voi tulostaa tilauksessa noudattamalla ohjetta tulosteiden tulostamiseksi.