1. Tietoa maksutavoista

2. Maksusovellukset

3. Oma lasku

4. Maksu noudettaessa tai oma maksutapa

Tietoa maksutavoista

Myyntikanavassa tulisi olla käytössä vähintään yksi maksutapa, jotta myyminen onnistuu. Verkkokaupassa maksutapoina ovat yleensä verkkopankit, maksukortit ja lasku sekä osamaksu. Kassajärjestelmässä maksutapoina yleensä käteinen tai maksukortit.

Maksusovellukset

Maksutapoja voi ottaa käyttöön useiden eri maksupalveluntarjoajien kautta. Voit ottaa käyttöön jonkin alla listatuista sovelluksista:

Oma lasku

Ylle listattujen maksupalveluntarjoajien kautta on saatavilla useita lasku/osamaksupalveluja. Niiden avulla lasku-vaihtoehdon tarjoaminen asiakkaille on yleensä helpointa.

Jos haluat laskuttaa asiakkaita itse, voit ottaa käyttöön lasku-maksutavan seuraavasti:

1. Mene kohtaan Asetukset > Maksutavat > Lisää maksutapa.

2. Valitse Lasku.

3. Täytä maksutavan tiedot ja tallenna.

Laskun tulostaminen asiakkaalle onnistuu samalla kun käsittelet tilausta tai laskun voi tulostaa myös erikseen tilauksen tiedoista käsin.

Huomaa: Oma lasku ei ole saatavilla Klarna Checkoutia käytettäessä. Silloin asiakas voi maksaa tilauksen Klarna-laskulla.

Maksu noudettaessa tai oma maksutapa

Voit lisätä verkkokauppaan myös Maksu noudettaessa tai oman maksutavan, jonka nimen ja kuvauksen voit asettaa vapaasti. Näiden maksutapojen lisäys onnistuu seuraavasti:

1. Mene kohtaan Asetukset > Maksutavat > Lisää maksutapa.

2. Valitse Maksu noudettaessa tai Oma maksutapa.

3. Täytä maksutavan tiedot ja tallenna.

Huomaa: Maksun noudettaessa / oma maksutapa eivät ole saatavilla Klarna Checkoutia käytettäessä. Silloin asiakas voi maksaa Klarnan tarjoamilla maksutavoilla.