Tilauksiin luodut palautukset löydät kohdasta Myynnit > Palautukset. Klikkaamalla palautusta listalta, saat esille palautuksen tiedot, joista ilmenee mm. mitä tuotteita on palautettu ja milloin.

Palautuksen tilan muuttaminen

Palautustilauksella on aluksi tilana Vastaanotettu. Voit vaihtaa tilaa klikkaamalla Vastaanotettu -valikkoa ja valitsemalla sen jälkeen listalta uuden tilan. Kun palautus on täysin käsitelty, sen tilaksi on hyvä vaihtaa Valmis, jotta myöhemmin tietää kyseisen palautuksen olevan kunnossa.

Hyvityskuitin tai -laskun tulostaminen

Tulosta-valikosta voit tarvittaessa tulostaa asiakkaalle erillisen hyvityskuitin tai hyvityslaskun.

Lähetetyt viestit

Palautuksessa on normaalin tilauksen tavoin Lähetyt viestit -osio, josta näet asiakkaalle lähteneet viestit ja voit kirjoittaa halutessasi asiakkaalle uusia viestejä palautukseen liittyen. Viestien lähettäminen onnistuu samoin kuin viestin lähettäminen tilauksesta.

Palautuksen hylkääminen

Jos asiakas muuttaa mieltään, eikä haluakaaan palauttaa tuotteita, voit hylätä palautuksen klikkaamalla Hylkää palautus.