Verkkokauppa lähettää asiakkaalle automaattisia viestejä tilauksen käsittelyn edetessä. Voit nähdä kaikki asiakkaalle lähetetyt viestit tilauksen tiedoista Lähetetyt viestit -osiosta. Viestiä klikkaamalla saat esille lähetetyn viestin sisällön.

Viestin lähettäminen manuaalisesti

Jos haluat lähettää uuden viestin asiakkaalle, klikkaa Uusi viesti -painiketta. Seuraavaksi voit valita viestille pohjan joistain kaupan automaattisista viesteistä tai voit valita Viesti tilaukseen liittyen. Se sisältää ainoastaan tervehdyksen (Hei asiakkaan etunimi) ja sen tekstin, jonka kirjoitat viesti-kenttään.

Kirjoita seuraavaksi viestin sisältö kenttään. Voit esikatsella viestiä ennen lähettämistä valitsemalla Esikatsele. Kun viesti on valmis, lähetä se asiakkaalle klikkaamalla Lähetä.

Automaattisten viestien asetukset

Verkkokaupan lähettämiä automaattisia viestejä voit muokata kaupan hallinnassa kohdasta Asetukset > Viestit. Verkkokaupan viestit -ohjeesta löydät tarkemmat neuvot viestien muokkaamiseksi.