Jokaisella tilauksella on tila, joka kertoo, missä vaiheessa tilauksen käsittely on menossa. Siitä tiedosta on apua asiakkaalle, kuten myös tilausten käsittelijöille (erityisesti silloin, jos samoja tilauksia käsittelee useampi henkilö).

Tilan vaihtaminen

  1. Mene kohtaan Myynnit > Tilaukset.
  2. Etsi ja avaa tilaus, jonka tilaa haluat vaihtaa.
  3. Klikkaa Vaihda tilaa -valikkoa.
  4. Valitse uusi tila.
  5. Uusi tila tallentuu automaattisesti tilaukseen.

Kun käsittelet tilauksia, sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa tilaa automaattisesti, joten tilauksen tilan muuttaminen manuaalisesti ei ole aina tarpeen.

Tilauksen tilan muutos -viesti

Verkkokaupassa on oletuksena käytössä viesti, joka lähtee asiakkaalle, kun tilauksen tilaa vaihdetaan. Jos et halua, että tilojen muutoksista lähetetään asiakkaalle erillinen viesti, voit ottaa viestin pois käytöstä muokkaamalla kaupan viestiasetuksia.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?