1. Näin muodostat tulosteita
  2. Tulostuksen lisävalinnat
  3. Osoitetarra kirjelähetyksiin
  4. Usean tulosteen tulostus samalla kertaa
  5. Massatulostus (useaan tilaukseen samanaikaisesti)

Näin muodostat tulosteita

1. Mene Myynnit > Tilaukset -osioon.
  2. Etsi ja avaa tilaus.
  3. Klikkaa Tulosta ja valitse tuloste listasta.
  4. Täytä tarvittaessa lisätiedot kenttiin ja klikkaa Tulosta.

Tulostuksen lisävalinnat

Tulostuksen yhteydessä voi valita seuraavia valintoja:

• Tuloste-valikosta voit valita tulostetaanko vakiotuloste vai jokin luomistasi omista tulosteista.
  • Lisätieto tulosteeseen -kenttään voit kirjoittaa haluamasi lisätiedon tulosteeseen (esim. tarkennettuja ohjeita laskun maksamiseksi).
  • Jos tulostat kuittia, voit valita kohdan Tulosta tilauksen valuutassa. Tuolloin kuitti tulostuu siinä valuutassa, jonka asiakas on valinnut tilausta tehdessään. Normaalisti kuitti tulostetaan kauppiaan valuutassa.
  • Laskua tulostettaessa voit lisätä maksuehdon vuorokausina (esim 14) sekä asettaa IBAN-tilinumeron sekä pankin BIC-koodin. Tilinumero kannattaa täyttää myös Finqu-kauppiastilin yhteystietoihin, jolloin se haetaan sieltä automaattisesti laskulle.

Osoitetarra kirjelähetyksiin

Osoitetarra-tuloste on suunniteltu kirjetoimituksia varten. Se on kätevä toiminto, jos lähetät paljon tavaraa kirjeenä ja käytettävissäsi on pieni tarratulostin. Osoitetarraa tulostettaessa voit valita vielä erikseen tulostettavan tarran koon sekä tarralle kirjoittavan fontin koon.

Usean tulosteen tulostus samalla kerralla

Jos haluat tulostaa yhteen tilaukseen kaikki tulosteet kerralla, valitse Tulosta-valikosta viimeisin valinta, eli Tulosta (Pakkauslista, kuitti, palautuslomake, pakkauslista). Tämä valinta tulostaa kyseiseen tilaukseen kaikki tulosteet yhdellä kertaa.

Massatulostus (useaan tilaukseen)

Jos haluat tulostaa useaan tilaukseen esimerkiksi kuitin samalla kerralla, voit palata takaisin tilauslistalle (kohta Myynnit > Tilaukset). Sieltä voit valita haluamasi tilaukset ja sen jälkeen klikata listan yltä Massatoiminnot > Massatulostus. Seuraavaksi valitse oikealta haluamasi tulosteet ja klikkaa Valmis-painiketta. Järjestelmä muodostaa kaikki tulosteet ja palauttaa ne sinulle yhtenä pdf-tiedostona.