Voit käsitellä saapuneita tilauksia Finqun hallinnan kohdasta Myynnit > Tilaukset. Avaa ensin tilaus, jonka haluat käsitellä.

Sisältö

1. Käsitteleminen / käsitellyksi merkitseminen
  2. Osoitekortin muodostaminen käsittelyssä
  3. Käsittelyn vahvistaminen

Käsitteleminen / käsitellyksi merkitseminen

On kaksi eri tapaa käsitellä tilaus:

• Merkitse käsitellyksi -painike merkkaa tilauksen käsitellyksi.
  • Käsittele-painike ohjaa erilliselle käsittely-sivulle, josta voi samalla muodostaa osoitekortin tilaukselle ja luoda tulosteita ja vaihtaa tilauksen tilan.

Useimmiten käsittely on järkevintä tehdä Käsittele-toiminnolla, koska silloin voit tehdä monta asiaa samalla kertaa (osoitekortti/tulosteet/tilauksen tilan vaihto). Käsittely muistaa aiemmilla kerroilla tekemäsi valinnat, mikä säästää aikaasi myös jatkossa.

Merkitse käsitellyksi -toiminto on hyödyllinen silloin, jos et tarvitse osoitekorttia tilaukselle (esim. kirjetoimitus tai asiakas noutaa lähetyksen).

Osoitekortin muodostaminen käsittelyssä

Jos haluat muodostaa lähetykselle osoitekortin käsittelyn yhteydessä, kytke Tulosta osoitekortti -valinta aktiiviseksi käsittely-sivun yläreunasta. Tarkemmat neuvot osoitekortin muodostamiseksi löydät osoitekortin muodostaminen -ohjeesta.

Käsittelyn vahvistaminen

1. Tarkista, että olet tehnyt oikeat valinnat toimitukseen
  2. Tarkista, että asiakkaan yhteystiedot ovat oikein.
  3. Valitse Tilauksen tila käsittelyn jälkeen.
  4. Valitse tulosteet, jotka tulostetaan käsittelyn yhteydessä.
  5. Klikkaa Käsittele.

Kun tilaus on käsitelty, sinut ohjataan takaisin tilauksen sivulle. Vähän alempana sivulla on Toimitus-osio, josta voit ladata osoitekortin. Valitsemasi tulosteet ovat latautuneet automaattisesti tietokoneellesi.