1. Vinkkejä tuotteiden lisäämiseen
  2. Tuotteiden lisääminen
  3. Aiemmin lisätyn tuotteen muokkaaminen
  4. Tuotteen tiedot

Vinkkejä tuotteiden lisäämiseen

Kun lisäät tuotteita kauppaan, on hyvä varmistaa, että asiakas löytää tuotteesta etsimänsä tiedot. Kannattaa miettiä mitä kysymyksiä asiakkaalla voisi olla mielessään ja vastata niihin mahdollisimman hyvin jo tuotesivulla.

Tuotteissa kannattaa käyttää mahdollisimman hyvälaatuisia tuotekuvia. Selkeä kuva luo asiakkaalle laadukkaan vaikutelman tuotteesta ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tarkastella tuotetta yksityiskohtaisesti.

Tuotteiden lisääminen

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Tuotteet.
  2. Klikkaa Lisää tuote.
  3. Täytä tuotteen tiedot ja klikkaa Tallenna.

Aiemmin lisätyn tuotteen muokkaaminen

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Tuotteet.
  2. Etsi tuote ja klikkaa tuotteen nimeä.
  3. Muokkaa tuotteen tietoja.
  4. Klikkaa Tallenna.

Tuotteen tiedot

Tuotesivu on jaettu useisiin eri osioihin, joista voit lisätä seuraavia tuotetietoja:

• Tuotteen perustiedoista voit valita tuotteen tilan (julkaistu/piilossa/esittely) ja voit lisätä muita perustietoja, kuten nimen, kuvauksen ja gtin-koodin.
  • Hinta-osiosta voit hinnoitella tuotteen.
  • Alennukset-osiosta voit lisätä tuotteelle yleisiä- ja määräalennuksia.
  • Galleria-osiosta voit lisätä tuotteeseen tuotekuvia ja liittää tuotteeseen videoita.
  • Muistiinpanot-osioon voit kirjoittaa tuotteelle muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot näkyvät hallinnan tuotelistassa.
  • Varasto-osiosta voit hallita tuotteen varastoarvoja.
  • Hakukoneoptimointi-osiossa voit määritellä tuotteen hakukoneotsikon, -kuvauksen, url-osoitteen ja lisätä hakusanoja.
  • Linkitetyt tuotteet -osiossa voit yhdistää tuotteeseen muita liittyviä, samankaltaisia ja yhteensopivia tuotteita.
  • Tuotevalinnat-osiossa voit lisätä tuotteelle valintoja, kuten väri- tai kokovalikon tai tekstikentän.
  • Toimitus-osiossa voit asettaa tuotteen toimitukseen vaikuttavia asioita, kuten tuotteen mitat tai painon.
  • Ostaminen- ja rajoitukset-osiossa voit määritellä erilaisia tuotteen näkyvyyteen ja ostamiseen liittyviä rajoituksia.
  • Tuotearvostelut-osiossa voit tarkastella ja poistaa asiakkaiden jättämiä tuotearvosteluja.
  • Liitetiedostot-osiossa voit liittää tuotteeseen pd-tiedostoja.